Kartmaterial för tryck

Vi har Sveriges största urval av kartor för tryck

Kontaktinformation

Kontakta oss för information, bollplank och offertförfrågan.
Stadskartan
En del av Diagonal Förlags AB
Roger Weldevi
tel. 010-160 55 55
e-post: roger.weldevi@stadskartan.se
Du kan även göra din förfrågan vi vårt formulär här.

 

Störst urval av kartmaterial

Stadskartan har Sveriges största urval av kartor för tryck. Genom vårt breda utbud av kartmaterial har vi hjälpt många av våra kunder att effektivisera och stärka flera delar av sin verksamhet genom att tillföra tydligare geografisk information.

En diskussionspartner

På Stadskartan tycker vi det är viktigt att våra kartor anpassas för att vara optimala för sitt användningsområde. Detta gäller givetvis kartornas utseende, men också det format och den storlek de ska tryckas i med mera. Stadskartan har även ett brett nätverk med reklambyråer, mediabyråer och tryckerier för hitta den bästa lösningen för dig.

För vad och för vem?

För att du ska få en känsla för några användningsområden för våra kartor så ger vi här förslag på hur du kan stärka ditt budskap i ditt tryckta material genom att använda kartor från Stadskartan. Många olika företag från vitt skilda branscher använder idag kartor från Stadskartan för att förbättra sin kommunikation mot sina kunder såväl som internt i verksamheten.

Många användningsområden

Antalet användningsområden för våra kartor är många. Idag används Stadskartans kartor bland annat till turistkartor, fastighetskartor, broschyrer, årsredovisningar, presentationer, reklammaterial, utskick och enkla utskrifter.

Alla branscher

Vi har under flera år samarbetat med några av Sveriges mest välkända företag, varav många har ett stort kontinuerligt behov av nya kartlösningar. Några av våra kunder är NCC, CB Richard Ellis, Skanska, Peab, Ehrenstråhle, Avis, SF och KommunMedia.

Framtagning av färdiga trycksaker

Stadskartan assisterar dig gärna med att ta fram färdiga trycksaker för dig såsom exempelvis foldrar, produktblad, affischer och kartblock. I samarbete med partners tar vi fram en färdig slutprodukt för dig med en tilltalande design.

Alla filformat

Stadskartans kartor levereras i de filformat du önskar, det vill säga som eps, pdf, gif, jpg eller Illustratorformat för vektoriserade kartor. De högupplösta kartorna ligger i lager och är fullt redigerbara ifall man vill lägga till/ta bort information eller byta färgprofil. Översändning sker via mail, CD eller ftp.

Försäljningsinformation

För beställning kontakta oss via telefon 033 - 700 71 50 eller per e-post roger.weldevi@stadskartan.se alternativt alternativt använd vårt offertformulär så kontaktar vi dig för vidare diskussion och pris.